Wednesday, May 25, 2016

Kuala Lumpur Dahulu dan Terkini

Jom kita layan pic2 Kuala Lumpur yang dahulu dan terkini...

Kuala Lumpur Dahulu


























Kuala Lumpur Terkini



























Tuesday, May 10, 2016

Hanya Tinggal Kenangan

Assalammualaikum kenkawan semua..lama rasanya saya tak mencoretkan sesuatu yang baru dalam blog saya ni..tak tau apa nak dicoretkan ..layan jelah pic2 ni...sebenarnya pic2 ni diambil dari halaman rumah saya yg tak seberapa..apa yg terpapar pada pic ini semuanya diusahakan oleh wife dan 2 orang anak dara sy..diaorang ni minat laman dari konsep English..sy cuma jadi tukang sibuk je...suruh buat tu kita buat...suruh buat ni kita buat...ikutkan jelah arahan ...tp seronok bila halaman rumah yang tak seberapa nak besar ni digubah menjadi sesuatu yang menyejukkan mata memandang...bila buka je pintu rumah penuh ngan pokok2 hijau yang sedang berbunga...memang kreatif wife ngan anak2 dara sy ni...tp semua ni tinggal kenangan je...nak tau kenapa hanya tinggal kenangan je ...teruskan membaca blog saya ni...sebelum tu layan jelah pic2 yang telah tersedia ni..
































































































Jumpa lagi pada episod akan datang kalau nak tau apa dah jadi ngan laman saya ni..see u..